Bli medlem

Gällivare Malmbergets Konstklubb har ca 110 medlemmar och vi vill gärna ha fler. Stöd Gällivare Malmbergets konstliv och delta i våra konstlotterier där vi lottar ut konstverk som föreningen köpt in under året. Vi anordnar även besökslotteri där du som besöker våra utställningar får en lott per utställning. Utlottning av vinsterna sker i samband med föreningens årsmöte.

Medlemsavgift 2023:

Fullbetalande medlem: 200 kronor
Familjemedlem: 100 kronor (boende på samma adress som fullbetalande)

Betala in avgiften på Plusgiro 32 63 46-4 eller via Swish 123 626 20 18 och fyll i formuläret nedan. Du kan även skicka ett e-mail med namn och postadress till gema.konstklubb@gmail.com

GMKK har för avsikt att inte skicka ut kallelser, inbetalningskort etc. per brev då den kostnaden kan användas till att köpa konst till medlemmarna. Så det är av vikt att er e-postadress meddelas till GMKK.

Du som redan är medlem vill kanske uppvakta en god vän eller kär anförvant med en liten gåva – varför inte ett medlemskap i konstföreningen? Skriv då detta i meddelanderutan på inbetalningskortet. Glöm inte att att tydligt skriva namn och adress på inbetalningskortet eller vid överföringar via Internet. Skriv gärna din e-postadress & telefonnummer på avin.

Behandling av personuppgifter

Vi behöver uppgifterna till vårt medlemsregister så att vi kan kontakta dig kring föreningens verksamhet och ditt medlemskap. De uppgifter vi behöver är ditt fullständiga namn och adress. E-postadress är viktig om den finns, men telefon är frivilligt, men underlättar kommunikation med dig ex för utskick av information och kontakt vid ev vinst i något av våra konstlotterier.

Vi spar uppgifterna så länge du står som aktiv medlem. Vi delar inga personuppgifter på något sätt.

Fyll i dina kontaktuppgifter och ett kort meddelande så kommer vi svara så snart som möjligt.